INFORMACIONS ESO

Benvolgutes families,

**ACTIVITATS I DATES DE RECUPERACIÓ ESO.

**Us fem arribar la circular sobre la socialització de llibres.

**Us fem arribar la circular de les notes finals del curs 2016-17. En cas que tingueu algun problema per venir-les a recollir aquest dia, preguem us poseu en contacte amb nosaltres.

**Us fem arribar la circular de les notes finals del curs 2016-17.

** COMIAT PROMOCIÓ 2017. Benvolguts pares, l'escola Sol-Ixent us convida a l'acte de comiat dels alumnes de quart d'ESO que tindrà lloc a l'escola el dijous 22 de juny a las 20h.

**Us fem arribar la circular del treball de síntesi de 3r d'ESO.

**Us adjuntem la circular del Treball de Síntesi de 2n d'ESO.

**Us adjuntem la circular del Treball de Síntesi de 1r d'ESO.

**Us adjuntem la circular del Treball de Recerca de 4t d'ESO.

**El projecte de reutilització de llibres de text, és un servei que va començar a funcionar a l ´escola el curs 2016/2017, per als alumnes de 3r a 6è de primària. El curs 17-18 volem fer-ho extensiu als alumnes de l´ESO. El curs passat va tenir molt bona acollida per part de la majoria de les famílies. Esperem que tingui una bona acollida per part de les noves famílies que s´adhereixen al projecte. La participació en el projecte és voluntària i implica la plena acceptació de la normativa reguladora. El projecte també contempla la reducció de llibres escolars, diccionaris, atles.....etc.
Objectius:
- Disminuir la despesa familiar pel que fa a la compra de llibres.
- Abaratir el cost total dels llibres (nous i reutilitzats ) fins a un 50%, en una única quota.
- Fomentar les actituds i valors que giren al voltant del reciclatge i el respecte pel medi ambient.
- Abaratir el cost dels llibres d educació infantil, cicle inicial.
És per això que us convoquem a una reunió el proper dijous 8 de juny a les 20 h per explicar tot el projecte.
ANIMEU-VOS A PARTICIPAR-HI !!!!

**Us informem que aquest any la Festa de Graduació de 4t d'ESO tindrà lloc el dia 22 de juny a les 20h. Us ho comuniquem amb temps perquè us podeu organitzar i assistir a l'event. 

**Pel dimecres 10 de maig, hem preparat una sortida curricular obligatòria per als alumnes de primer d´ESO. Sortirem a les 9h de l'escola i anirem a peu fins a la platja on es realitzarà la pràctica Plàncton marí, organitzat pel Museu de Mataró. L'activitat la dirigiran els monitors del centre de Ca l'Arenas, durarà aproximadament 3 hores. Quan acabem el taller tornarem cap a l'escola. Recomanem que portin pantalons curts o que se'ls puguin pujar fins més amunt del genoll, i una tovallola petita per eixugar-se els peus ja que durant l'activitat és possible que es mullin. El preu del taller està inclòs en el pagament de les sortides del tercer trimestre.

**Us farem arribar els resultats de les competències bàsiques realitzades al mes de febrer. D'altra banda, us informem que a partir del dia 12 de maig, surt la publicació de places ofertades per estudis post-obligatoris. Les preinscripcions seran el dia 15 de maig pels programes de formació i inserció i 16 de maig per programes de formació professional de grau mitjà i batxillerat.

** Aquest divendres, dia 28 d'abril, hem preparat una sèrie d'activitats per concloure el projecte interdisciplinar de centre: Les cultures del món. Al matí farem la gimcana tradicional de Sant Jordi pel centre de Mataró que finalitzarà amb la flashmob a la Plaça de la Muralla cap a les 12:30h. Hi esteu tots convidats. A les quatre de la tarda, obrirem les portes de l'escola per mostrar-vos l'exposició dels treballs del projecte realitzats pels vostres fills. Han treballat molt i us esperen per fer-vos partíceps de la seva il·lusió! Els alumnes de 3r i 4t d'ESO hauran de venir a la tarda. Us esperem a tots!!!

** Us informem que el proper dilluns 24 d'abril celebrem l'English Day a l'escola. El departament de llengua anglesa ha preparat amb tots els alumnes del centre activitats en anglès per gaudir d'aquest dia. Les activitats es realitzaran de 9h a 17h en l'horari habitual del centre. Els alumnes de 3r i 4t d'ESO començaran les classes a les 9h aquest dia.

** Amb motiu del proper intercanvi que tindrà lloc a Mataró del 23 al 29 d'abril, convoquem als pares del alumnes participants a una reunió el divendres 21 d'abril a les 20h a la biblioteca de l'escola per a concretar detalls i comentar possibles dubtes que puguin sorgir.

**Us fem arribar la circular del Saló de l'Ensenyament.

**Us fem arribar la circular de les reunions d'avaluació del 2n trimestre i les recuperacions de 2n i 3r d'ESO. 

**Us adjuntem el programa de la visita de l'intercanvi a Mataró en anglès i castellà, ja que el programa es durà a terme en aquestes dues llengües.  

**Us fem arribar la circular de la sortida al centre de valoració de residus que es farà dijous 16/02/17. **

** Us recordem que s'han de fer efectius el termini de les sortides corresponents al 2n trimestre. L'import del qual és:
- 1r d'ESO: 37 Euros. 2n d'ESO: 36 Euros. 3r i 4t d'ESO: 40 Euros.

** Us fem arribar la circular de les properes reunions d'avaluació i els exàmens de recuperació extraordinaris de 1r d'ESO.

** Us fem arribar la circular sobre les colònies de la neu que es realitzaran el 8, 9 i 10 de març del 2017.

** Us fem arribar la circular sobre "el dia solidari" que serà el 25 de novembre. 

** Us fem arribar la circular de la sortida del proper dia 17 de novembre.

**Us informem que els dies 21 i 22 de novembre, es realitzaran les classes de repàs per a les recuperacions de les assignatures pendents de 1r ESO (experimentals, socials i tecnologia). És imprescindible que els alumnes portin el material corresponent de l'assignatura que tinguin pendent de recuperar.

** Sorrall 1r i 2n ESO.

** Sorrall 3r i 4t ESO.

* Us fem arribar la circular sobre les sortides d'enguany.

* Ens plau presentar-vos l´oferta educativa extraescolar per aquest curs 2016-2017, alumnes d' ESO.

* Circular informativa


Atentament,
Departament de Secundària.