MENÚ DEL MES

MENÚS del 3 al 28 d'abril de 2017 

DILLUNS 3
Llenties estofades.
Calamar a la romana amb amanida.
Fruita del temps.

DIMARTS 4
Patata i mongeta tendra.
Vedella arrebossada amb carbassó.
Fruita del temps.

DIMECRES 5
Amanida d'enciam, tomàquet, olives i tonyina.
Mandonguilles amb pèsols.
Fruita del temps

DIJOUS 6
Escudella casolana.
Truita a la francesa amb amanida.
Flam.

DIVENDRES 7
Espaguetti amb tomàquet i formatge.
Llom a la planxa amb amanida.
Fruita del temps. 

DIMARTS 18
Amanida de pasta.
Croquetes amb amanida.
Fruita del temps.

DIMECRES 19
Arròs amb trossets de pollastre pèsols i blat de moro.
Ou ferrat amb amanida.
Iogurt.

DIJOUS 20
Amanida russa.
Peix amb cloïses en salsa verda.
Fruita del temps.

DIVENDRES 21
Crema de verdures.
Llibrets de llom amb xampinyons.
Fruita del temps. 

DILLUNS 24
Escudella casolana.
Pollastre al forn.
Fruita del temps.

DIMARTS 25
Cigrons a l'estil de l'àvia.
Empanadilles de tonyina amb amanida.
Fruita del temps.

DIMECRES 26
Amanida d'enciam, espàrrecs, blat de moro i olives.
Canelons.
Fruita del temps.

DIJOUS 27
Crema de carbassa.
Hamburguesa a la planxa amb pèsols.
Iogurt.

DIVENDRES 28
Macarrons a la bolonyesa.
Calamar a la romana amb amanida.
Fruita del temps