MENÚ DEL MES

MENÚS de l' 1 al 31 de març de 2017 


DIMECRES 1

Llenties estofades
Truita a la francesa amb amanida.
Fruita del temps

DIJOUS 2
Espaguetti amb tomàquet i formatge.
Lluç al forn amb verduretes.
Iogurt.

DIVENDRES 3
Escudella casolana.
Pollastre al forn.
Fruita del temps.

DILLUNS 13
Arròs amb salsa de tomàquet.
Escalopa de vedella amb xampinyons.
Fruita del temps.

DIMARTS 14
Escudella casolana.
Peix al forn amb verduretes.
Iogurt.

DIMECRES 15
Puré de verdura.
Llibrets de llom amb patates fregides.
Fruita del temps.

DIJOUS 16
Cigrons a l'estil de l'àvia.
Truita a la francesa amb amanida.
Fruita del temps.

DIVENDRES 17
Espaguetti amb tomàquet i formatge.
Croquetes amb amanida.
Fruita del temps.

DILLUNS 6
Arròs amb trossets de pollastre, pernil dolç, pèsols i blat de moro.
Calamar a la romana
Fruita

DIMARTS 7
Patates gratinades.
Hamburguesa a la planxa amb tomàquet i pastanaga.
Fruita en almívar.

DIMECRES 8
Tortellini amb tomàquet
Peix fregir amb amanida.
Fruita del temps.

DIJOUS 9
Crema de porros.
Manonguilles amb pèsols.
Flam casolà.

DIVENDRES 10
Macarrons a la bolonyesa.
Crestes de tonyina amb amanida.
Fruita del temps.

DILLUNS 20
Verdures saltades amb pernil dolç.
Crestes de carn de vedella amb carbassó.
Iogurt.

DIMARTS 21
Mongetes seques saltades amb baco.
Truita a la francesa amb amanida.
Fruita del temps.

DIMECRES 22
Amanida d'enciam, tomàquet, ou dur i olives.
Paella mixta.
Fruita del temps

DIJOUS 23
Macarrons a la bolonyesa.
Calamar a la romana amb amanida.
Fruita del temps.

DIVENDRES 24
Arròs amb salsa de tomàquet.
Pollastre arrebossat amb pèsols.
Fruita del temps. 

DILLUNS 27
Amanida russa.
Peix en salsa verda.
Fruita.

DIMARTS 28
Amanida d'enciam, tomàquet, tonyina i espàrrecs.
Estofat de vedella amb xampinyons.
Fruita del temps

DIMECRES 29
Escudella.
Barretes de peix amb patates fregides.
Fruita del temps.

DIJOUS 30
Puré de verdures.
Salsitxes amb amanida.
Fruita.

DIVENDRES 31
Espaguetti amb tomàquet i formatge.
Croquetes amb amanida.
Iogurt.