Serveis

Departament Psicopedagògic

D.O.P.: El Departament d'Orientació Psicopedagògica és un servei que ofereix l'escola per millorar l' atenció a la diversitat dels nostres alumnes. Consisteix en la detecció de dificultats que afecten als aprenentatges i posterior assessorament. Alhora, orienta als pares per trobar la millor solució.

Des del D.O.P. es vetlla perquè el procés evolutiu de cada alumne sigui respectat. Ajustant el ritme, les eines i els procediments.

Permanències

Aquest servei funciona de 8 a 9h. del matí. Al migdia de 13 a 15h. A la tarda de 17 a 18h.

Es pot concertar de forma mensual o esporàdicament.

(Els nens/nenes que utilitzen aquest servei poden fer activitats molt diverses: jugar , pintar, mirar contes, fer deures...

Menjador

L'escola disposa de servei de menjador amb cuina pròpia en el mateix centre.

També ofereix la possibilitat d'adquirir l'esmorzar per als alumnes que ho desitgin.

Extraescolars

S' ofereix la possibilitat
de realitzar:

INFANTIL:
- Taller: Iniciació musical, dansa, expressió corporal i zumba.
- Taller: Anglès
(Speaking in English)

PRIMÀRIA:
- Taller: Anglès

SECUNDÀRIA:
- Reforç de matemàtiques
- Taller: Anglès.

Casal d'estiu

L'horari casal: de 9 a 13 h. i de 15 a 17h. (amb la possibilitat de quedar-se al menjador). Aquest casal s'inicia després de Sant Joan, al juny, i acaba aproximada-ment el 22 de juliol. També hi ha casal la primera setmana de setembre.

Activitats: Tallers adaptats a les diverses edats: esports, jocs, manualitats i pintura, activitats de cuina, piscina, sortides a la platja, reforç amb els quaderns d'estiu recomenats per les mestres, colònies (depèn del nombre de nens/es que s'apuntin).